Přijďte se podívat na Bioslavnosti 2011!

17. 05. 2011 | Tisková zpráva

Stalo se již tradicí, že se pravidelně každoročně přímo v areálu společnosti PRO-BIO ve Starém Městě pod Sněžníkem konají letní Bioslavnosti. Nejinak tomu bude i letos, a proto vás už nyní zveme na jejich 6. ročník, který připadá opět na třetí červencovou sobotu, tedy 16. července 2011.

Bioslavnosti 2011

• Místo: Staré Město pod Sněžníkem, areál společnosti PRO-BIO
  • Datum: 16.7. 2011
  • Otvírací doba: od 9,30 do pozdních nočních hodin
  • Více informací: www.bioslavnosti.cz
  • E-Mail: probio@probio.cz

Bioslavnosti opět nabídnou pestrou škálu biopotravin

Přijeďte nakoupit a ochutnat širokou nabídku biopotravin od předních českých pěstitelů a výrobců, seznamte se s novinkami, které na Bioslavnostech budou představeny anebo třeba jen prohodit pár slov přímo s ekofarmáři.  Čekat na vás budou čerstvé kozí a ovčí sýry, pečivo, voňavé čaje a koření, česká sezónní zelenina a ovoce a samozřejmě i klobásky a uheráky z bio vepříků, vína a výrobky z projektů Fair Trade. Najdete zde i výrobky tradiční řemeslné výroby jako keramika, košíky atd. V našem PRO-BIO obchůdku pak nakoupíte náš ucelený sortiment výrobků a to za výhodné „bioslavnostní“ ceny.

Těšit se můžete na bohaté občerstvení, kde si na své přijdou jak příznivci klasické masité stravy, tak i zapřisáhlí vegetariáni či makrobiotici. Chybět samozřejmě nebudou tolik oblíbené pohankové palačinky, grilované maso ani točené pivo.

Bioslavnosti: Akce pro celou rodinu

Bioslavnosti jsou akcí pro celou rodinu, kde na vás přímo v areálu společnosti PRO-BIO čeká spousta zábavy, hudby a především výborné jídlo a pití. V programu naleznete také exkurze po ekofarmách v našem okolí a to nejen na Moravě ale i v blízkém Polsku. Zajímá-li vás původ našich mouk, které jsou základem třeba právě vašeho pečení, nenechte si rozhodně ujít exkurzi s podrobným výkladem do našeho bio mlýna, kde vám budou představeny jednotlivé fáze vzniku tohoto produktu.

Pro malé i větší děti je připraven celodenní dětský koutek plný her, zábavy, soutěží  a také dětské divadelní představení.

Bioslavnostmi vás po celý den bude provázet hudební program, který vyvrcholí hlavním koncertem Michala Pavlíčka ve večerních hodinách.

Přijeďte si užít celodenní zábavu pro celou rodinu do Starého Města pod Sněžníkem!