Nová podlaha půdy za bezkonkurenční cenu!

29. 06. 2011 | Tisková zpráva

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o., přichází v létě s bezkonkurenční nabídkou pro majitele domů. Novou lehkou podlahu na půdě domu v létě nabízí za nejnižší cenu na trhu. Novou 20 cm vysokou podlahu za super cenu 438 Kč za m2 včetně montáže. Této ceně nelze konkurovat ani realizací půdy svépomocí. Podlaha je vytvořená z lehkých OSB desek, které tvoří s dalšími doplňky ucelený systém s názvem Stropní systém MAGMARELAX®. Nová podlaha je zcela rovná, vysoce únosná a má vyřešené odvětrávání. Je určená k zafoukání minerální izolací MAGMARELAX® čímž se zamezí úniku tepla z domu stropem.

Stropní systém MAGMARELAX®: Rychlé a kvalitní zateplení půdy

Stropní systém MAGMARELAX® byl nově také upraven pro náročnou aplikaci v domech typu Okál. Tým odborníků upravil novou podlahu tak, že umožňuje ještě lepší odvod vlhkosti, čímž chrání konstrukci domu před plísní a hnilobou.

Stropem domu uniká bez užitku až třetina tepla. Přesně podle fyzikálních zákonů. Teplý vzduch stoupá vzhůru a hledá skulinku, kudy uniknout z vytápěného prostoru. Nejúčinnějším způsobem zateplení obytných prostor je tedy zateplení stropu, jinak řečeno – podlahy na půdě – foukanou minerální izolací. Pokud je současná podlaha půdy dutá, fouká se izolace přímo do ní. V případě, že tam dutina není, je nejlepším řešením nová podlaha půdy, která se touto izolací zateplí. Samotné foukání izolace do dutiny je běžně hotové za 3 hodiny a nová podlaha je tak i s izolací za den na svém místě, připravená k užívání.

Více informací získáte na www.ippolna.cza na bezplatné telefonní lince 800 100 533.

O společnosti IP Izolace Polná

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o., je specializovaná firma zabývající se úsporou energií v prostředí veřejného a komerčního sektoru i domácností. Je výhradním dodavatelem systému foukané kamenné vlny MAGMARELAX® pro Českou republiku. Společnost se zabývá také poradenskou činností, zejména pak návrhy opatření směřujících k úsporám nákladů za vytápění. Součástí služeb je také energetické poradenství včetně vypracování energetických auditů, odborných posudků, termografického měření, žádostí o dotace a komplexního vedení energetického hospodářství. Od roku 2003 má společnost zavedený systém řízení jakosti ISO 9001:2000 certifikovaný společností DNV.

IP IZOLACE POLNÁ vznikla v roce 1995 jako fyzická osoba. V roce 1997 se přeměnila na společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. Do roku 2011 společnost zrealizovala zakázky pro více než 12 000 zákazníků.

Společnost se sídlem v Polné u Jihlavy nabízí zákaznický servis ve všech regionech České republiky. Své zastoupení má i na Slovensku.