Získejte 23% slevu na špičkovou foukanou izolaci MAGMARELAX ECO!

25. 11. 2013 | Komerční sdělení

Podzim je v plném v proudu a studených dnů je čím dál tím víc. Společnost IP POLNÁ působící na českém trhu více jak 18 let připravila pro své zákazníky zajímavé podzimní bonusy.

MAGMARELAX ECO® nejlepší vlákno na světě

Je velmi vhodný a doporučovaný systém do prázdných a dutých stropů. Jedná se o foukanou minerální izolaci na bázi skla. Je ekologický, protože pojiva neobsahují látky z ropných produktů. Jeho vlákno je na prvním místě v izolačních schopnostech. Nová technologie výroby zajistila vlákno bez hydrofobních štěpů a tedy jeho izolační vlastnosti jsou téměř o 15% lepší než všechny dosud používané vláknité izolace. Pokud chcete mít zaručený výsledek na vláknu nešetřete. Navíc je dokonale hypoalergenní a tak je ideální i do rodin s dětmi.

Možnosti zateplení stropu systémem MAGMARELAX®

Foukání do dutiny v podlaze půdy - musíte mít k dispozici volný prostor nad stropem obytných místností, tedy v podlaze půdy. Díky této technologii se zateplí i velmi těžko přístupné prostory. Stačí jen několik otvorů v podlaze půdy, které se po nafoukání znovu uzavřou. Vše je dokonale utěsněno, i ty nejmenší skulinky, kudy by mohlo teplo unikat.

Nafoukáním přímo na podlahu půdy - izolujeme tam, kde není dutý prostor k dispozici nebo je příliš nízký. Na volnou plochu podlahy půdy se nafouká vrstva minerální vlny o síle 30 centimetrů.

K foukání do nové podlahy - přistoupíme,chceme-li dále využívat půdní prostor k letnímu bydlení, nebo jen tak k relaxaci. Vytvoří se lehká, velmi stabilní nová podlaha. Stropní systém MAGMARELAX® je konstrukce z OSB desek a dalších doplňků pro zajištění 100% funkčnosti izolace i podlahy.

Zateplením stropu získáte až 30% úsporu nákladů za topení a už vás žádná zima ani zdražení nezaskočí. A to vše za pár hodin bez hluku a nepořádku.

Využijte podzimní akce a získejte 23% slevu na jedničkovou izolaci MAGMARELAX® ECO a jako bonus odbornou energetickou prohlídku a průzkum úniku tepla ZDARMA.

Více informací na www.magmarelax.cz/akce nebo bezplatné lince 0800 100 533.