Společnost Fronius sází na bezpečnost a flexibilní komunikaci

21. 12. 2011 | Tisková zpráva

Jeden napínavý fotovoltaický rok uplynul, další neméně napínavý je před námi. Progresivní technické požadavky neustále staví trh i výrobce před nové výzvy. Společnost Fronius se těmito požadavky intenzivně zabývá a pohotovně reaguje na potřeby fotovoltaického trhu. Bezpečnost a flexibilní komunikace střídačů Fronius jsou zárukou dalšího náskoku tohoto špičkového výrobce oproti konkurenci.

Nový střídač: Fronius IG Plus 25 V-1

Fronius IG Plus 25 V-1 je od začátku roku 2012 k dostání ve všech zemích EU (s výjimkou Itálie) a také v Austrálii. Díky výkonu 2,6 kW se výborně hodí pro použití v rodinných domech. Nový jednofázový střídač splňuje všechna kvalitativní kritéria řady Fronius IG Plus: díky VF (vysokofrekvenční) transformátorové technologii je flexibilní, přepínání transformátoru je zárukou vysokého ročního výnosu a díky velkému rozsahu napětí MPP jej lze výborně konfigurovat.

Funkce energetického managementu pro střídače řady Fronius IG Plus a Fronius CL pomáhá provozovatelům elektráren, aby sami spotřebovávali více vlastního fotovoltaického proudu.