Solární elektronika Fronius: kvalita díky neustálému výzkumu a vývoji

27. 02. 2012 | Tisková zpráva

(Wels, 24.02.2012) Rakouská společnost Fronius působí v oblasti solární elektroniky již 20 let. Tento výrobce střídačů se etabloval jako jednička ve kvalitě na celosvětovém trhu, a to mimo jiné díky neustálému výzkumu a vývoji, který provádí. V roce 2011 otevřelo své brány nové technologické a výzkumné centrum v Thalheimu (Horní Rakousko), kde 140 expertů na solární energii zkoumá a vyvíjí perspektivní technologie na ploše 34 000 m².

„Naši zákazníci se mohou spolehnout, že dostanou služby odpovídající nejnovějšímu stavu techniky a v nejlepší dostupné kvalitě na trhu,“ slibuje Martin Hackl, vedoucí divize Solární elektronika Fronius. Společnost Fronius klade vysoké požadavky na celý proces, od nápadu přes hotový výrobek a technologii až po servis.

Nové technologické a výzkumné centrum

Koncem roku 2011 otevřela společnost Fronius nové výzkumné a vývojové centrum v Thalheimu (Horní Rakousko). Na ploše větší než 34 000 m² se nachází 17 klimatizačních komor, síťové simulátory, místo pro konstrukci a také místo pro stavbu prototypů a přípravnou montáž. Kromě toho je k dispozici přes 400 m² pro testovací laboratoře. Samozřejmě je zde také jeden testovací fotovoltaický systém pro nové technologie.

Více informací získáte zde.