Přijďte si pro radu na nový diskusní portál OkoloBytu

01. 04. 2011 | Tisková zpráva

Společnost Net Press Media, která je úspěšným vydavatelem několika tištěných a internetových časopisů o bydlení a životním stylu, vás zve na návštěvu svého nového diskusního portálu OkoloBytu.cz. Každý, kdo portál navštíví, bude mít možnost číst, přispívat, ale i tvořit diskuse na témata bytových družstev a SVJ. Přijďte se poradit s lidmi, kteří řeší stejné problémy jako vy. Připraveni odpovídat na vaše otázky jsou i odborníci s širokým polem působnosti. A co je lepší než rada zkušeného?

Nový diskusní portál OkoloBytu se věnuje tématům týkajícím se bytových družstev a SVJ a vším co je s nimi spojené. Můžete zde hledat odpovědi na otázky, které vás z této oblasti zajímají a pokud na vaši otázku odpověď nenajdete, stačí otevřít nové diskusní téma a čekat na reakce dalších uživatelů. Nemáte-li momentálně žádné téma, které byste chtěli řešit s ostatními, přijďte se podívat, o čem diskutují jiní a možná jim budete schopni z vlastních zkušeností, nebo znalostí poradit. Na vaše dotazy budou ochotně a zdarma odpovídat i fundovaní odborníci z řad právníků, výrobců stavebních materiálů apod.

V České republice existuje mnoho družstev a společenství vlastníků, tak je načase vytvořit místo, i když virtuální, kde se lidé z těchto řad budou moci scházet a vyměňovat si své zkušenosti. Neznáme důvod, proč by měl každý hledat odpovědi sám. Není lepší sejít se a vše pořádně prodiskutovat? Skoro každý, kdo někdy bydlel v družstevním bytě si prošel dobrou, nebo špatnou zkušeností s družstvy, a abychom nedělali stejné chyby, nebo se jim dokázali účinně vyvarovat, je nejlepší si o tom povědět. Zajímá vás, zda vaše bytové družstvo pracuje tak jak má, nebo vás trápí sousedské spory a nevíte na koho se obrátit? Tato i mnoho jiných témat se řeší na OkoloBytu, a pokud máte i vy otázku, navštivte nový portál a jednoduše se zeptejte. Na otázky, na které nebudou schopni odpovědět naši uživatelé, ani odborníci, budeme rádi hledat odpovědi různými jinými metodami tak, abychom vám co nejlépe vyhověli.

Přijďte si postěžovat na představenstvo, sousedy, nebo najít pomoc s čímkoli co vás trápí na vašem bydlení. Hlavní kategorie diskusí na OkoloBytu jsou finance, legislativa, správa domu, interiér a exteriér. Každý, kdo portál navštíví, má možnost přispět do diskuse. Čím víc nás však bude aktivně přispívat, tím kvalitnější diskusi vytvoříme. OkoloBytu je tu především pro vás.

Pro ty, kteří se rádi dozvědí víc, jsou na OkoloBytu pravidelně zveřejňovány články na aktuální témata spojená s bydlením. Pravidelně bude také zveřejňován Tip redakce, kde najdete nejnovější a nejzajímavější zprávy z oblasti bytových družstev a SVJ.