Nízkoenergetičnost a exklusivita se stala standardem!

11. 01. 2012 | Tisková zpráva

K 1.1. 2012 společnost HAAS FERTIGBAU CHANOVICE výrazně zvýšila standardy svých montovaných rodinných domů - dřevostaveb, a to jak z hlediska jejich energetického a technického řešení, tak i z hlediska jejich vybavení. Vše směrem ke zvýšení komfortu zdravého bydlení v moderním stylu a směrem ke snížení nákladů na vytápění, a tím pádem ke snížení celkových nákladů na provoz rodinných domů.

O co se jedná? Např. o nové způsoby zateplení rodinných domů, nové konstrukční prvky, nové typy výplní vnějších otvorů, nové typy povrchových úprav i nové druhy technologického vybavení. Certifikované vnější stěny ve vysoce tepelně izolačním provedení THERMO-PROTECT OPTIMUM, moderní designová izolační okna HX80 s tepelně izolačním trojsklem a dále např. plynový kondenzační kotel v systému ústředního vytápění rodinných domů pro rok 2012 u všech domů v provedení KOMFORT již standardem! Nový paket PERFECT HOME 2012! A spoustu dalších novinek.

Dá se říci, že společnost HAAS FERTIGBAU CHANOVICE opět posouvá laťku komfortu a kvality v oboru výstavby montovaných rodinných domů - dřevostaveb výrazně výše, než je v České republice obvyklé.