Kupte si tepelné čerpadlo ENBRA a vytápějte svůj dům celý rok 2017 zdarma

06. 09. 2016 | Komerční sdělení

Společnost ENBRA natolik věří svým produktům, že s ní nyní můžete soutěžit o „Roční teplo zdarma“. Jednomu zákazníkovi uhradí účty za vytápění a ohřev vody v roce 2017. Stačí jen pořídit v době od 15. 8. do 31. 12. 2016 jedno z tepelných čerpadel značky ENBRA.

Díky soutěži „Roční teplo zdarma“ se jednomu výherci příští rok citelně sníží výdaje na domácnost. Společnost ENBRA za něj totiž uhradí roční náklady na vytápění i ohřev teplé vody. Do soutěže se mohou zapojit všichni zákazníci, kteří si v období od 15. 8. do 31. 12. 2016 zakoupí jakékoli z řady tepelných čerpadel ENBRA a odešlou svůj tip na soutěžní otázku: Kolik kusů tepelných zařízení (tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrických kotlů, kotlů na tuhá paliva, ohřívačů vody) prodala ENBRA klientům za 25 let své existence? Hlavní cenu pak získá šťastlivec, který se nejvíce přiblíží skutečnosti.

Tepelná čerpadla ENBRA typu vzduch-voda patří do třetí generace kvalitních zařízení vyvinutých a vyráběných v severní Itálii. Nabízejí ve své třídě vysoký topný faktor až 4,27 (A7/W35) a splňují náročné podmínky energetické třídy A++ pro nízkoteplotní aplikace. Zákazníci si mohou vybrat tepelné čerpadlo o výkonu od 6 do 15 kW, k dispozici jsou také provedení s integrovaným zásobníkem pro přípravu teplé vody a verze pro snadnou integraci solárního systému.

Více o pravidlech soutěže a o samotných tepelných čerpadlech ENBRA mohou zájemci najít na webu Teplozapolovic.cz.

Google Maps Street ViewGoogle Maps Street View10. 09. 2016 06:17
Most suitable in replica ray ban the spring you wear "fun" watchjoeychen08. 10. 2016 08:43
réplique montre de luxetrustedmontrefr04. 03. 2017 04:50