Ke každému plynovému ohřívači ENBRA obdržíte jako dárek CCS kartu s kreditem 300 Kč

03. 05. 2016 | Komerční sdělení

Společnost ENBRA připravila pro své zákazníky cenovou akci s názvem „Tankujte grátis s plynovými ohřívači“. Každý zákazník, který si v květnu, červnu nebo červenci zakoupí plynový zásobníkový ohřívač ENBRA, obdrží navíc jako dárek CCS bonus+ kartu s kreditem 300 Kč. Kartu lze využít pro nákup pohonných hmot a dalších služeb na benzínových stanicích.

Plynové zásobníkové ohřívače ENBRA vyrábí renomovaná americká firma Rheem. Jsou určeny hlavně pro domácnosti s vyššími nároky na kvalitu a množství teplé vody a je možné je instalovat také v obytných prostorách. Ohřívače ENBRA mají díky vyměnitelné magnesiové anodě dlouhou životnost a nevyžadují téměř žádný průběžný servis. K jejich bezpečnému provozu přispívá pojistka zpětného tahu spalin. „Zásobníkové ohřívače ENBRA nabízejí velmi dobrý poměr ceny a kvality a díky integrované pojistce zpětného tahu spalin splňují i ty nejvyšší nároky na bezpečnost provozu. Dárek ke každému zakoupenému ohřívači jistě bude pro naše zákazníky dalším příjemným bonusem,“ uvedl Karel Vlach, generální ředitel společnosti ENBRA, která se zabývá prodejem, instalací a servisem otopné techniky.

Cenové akce „Tankujte grátis s plynovými ohřívači“ mohou využít všichni zákazníci, kteří si koupí některý z řady plynových zásobníkových ohřívačů ENBRA. Akce začala 1. 5. 2016 a končí 31. 7. 2016.

Hublot will be the final details of replique montre its structurejoeychen08. 10. 2016 08:37
Hublot will be the final details of replique montre its structurejoeychen08. 10. 2016 08:38