Isover – bezpečnost práce je jednou z hlavních priorit

26. 08. 2011 | Tisková zpráva

Divize Isover společnosti Saint-Gobain Construction Products CZ a.s. oslavuje významné jubileum 5 let bez úrazu s pracovní neschopností v závodě na výrobu čedičové izolace v Častolovicích.

Isover: Bezpečné pracovní prostředí pro zaměstnance i návštěvníky

Za dobu 5 let  zaměstnanci odpracovali více než 2,5 milionu hodin a jsou tedy hrdými členy Klubu milionářů v rámci koncernu Saint-Gobain. Do něho letos vstoupil i další závod na výrobu expandovaného polystyrenu v Českém Brodě, který 5 let bez úrazu s neschopností slavil 23. 5. 2011. Třetí závod, taktéž na výrobu EPS, v Lipníku nad Bečvou pracuje bez úrazu s neschopností nepřetržitě od svého spuštění 1. 4. 2009, tedy déle než dva roky.

V Isoveru je bezpečnost práce jednou z hlavních priorit, jejímž cílem je dosáhnout nulového počtu úrazů. Díky zapojení všech zaměstnanců do stálého zlepšování bezpečnosti práce na pracovišti chce Isover vytvořit bezpečné pracovní prostředí pro zaměstnance a externí návštěvníky a trvale zařadit všechny tři závody v České republice do Klubu milionářů.

O společnosti: Divize Isover, Saint-Gobain Construction Products CZ a.s.

Společnost je předním výrobcem tepelných, zvukových a protipožárních izolací z ekologicky nezávadných přírodních surovin. Od ledna 1996 je součástí francouzského koncernu Saint-Gobain s vynikající vývojovou základnou. Firma nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací, tzn. produkty z čedičového i skleněného vlákna, extrudovaný polystyren (XPS) a nově také expandovaný polystyren (EPS).

Vedle tradičních výrobků pro izolace podlah, příček, stěn, fasád, stropů, podhledů, plochých a šikmých střech, potrubních rozvodů zahrnuje nabídka také unikátní fólie Isover Vario s proměnným difúzním odporem, lepící a těsnící pásky, tmely apod. Minerálně vláknité a polystyrénové materiály Isover určené pro tepelnou izolaci budov, slouží také jako ochrana před hlukem a navíc minerální izolace přispívají ke zvýšené požární odolnosti objektů.