HELUZ se na CONECU pokusí získat zlatý hattrick

29. 03. 2011 | Tisková zpráva

Třetí Zlatou plaketu v řadě za sebou se na bratislavském veletrhu CONECO/RACIOENERGIA 2011 pokusí získat společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Veletrhu, který se koná ve dnech 29. 3. – 2. 4. 2011 v areálu Incheba Expo Bratislava se HELUZ zúčastňuje pravidelně, Zlatou plaketu se jim v roce 2009 podařilo získat za broušené cihelné bloky Supertherm STI SB a v roce 2010 za broušené cihelné bloky HELUZ Family a komínové systémy. Letos se soutěžního klání zúčastní s nosným roletovým a žaluziovým překladem HELUZ.

Roletový a žaluziový překlad HELUZ obsahuje tepelnou izolaci

Nosný roletový a žaluziový překlad HELUZ je ucelený keramobetonový výrobek se schránkou pro osazení venkovních rolet a žaluzií. Představuje kompletní systém se zabudovanou tepelnou izolací, snadnou montáží a možností osadit venkovní stínicí systém kdykoli během užívání stavby.

Díky tomuto jedinečnému řešení získal před měsícem Zlatou cenu České stavební akademie v soutěži Stavební výrobek – technologie roku. Mimo soutěžní výrobek představí HELUZ na CONECU i nepálené cihly HELUZ Nature Energy, k vidění budou též cihelné komíny a ukázka tří způsobů lepení broušených cihel.

Veletrh CONECO, jež má za sebou již 32letou historii, je největším a nejvýznamnějším veletrhem konaným na Slovensku. Pravidelně se ho účastní více jak 600 firem z desítky různých zemí, v roce 2010 jej navštívilo více jak 150 000 zájemců. „CONECO považujeme za prestižní záležitost a získaných ocenění si zde velmi vážíme,“ komentuje účast na veletrhu obchodní ředitel Ing. Jan Krampl. Padesátimetrový stánek společnosti HELUZ najdou zájemci na letošním ročníku v hale B0 pod číslem 402.

O společnosti HELUZ cihlářský průmysl v.o.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. vznikla v roce 1992. Vlastní celkem osm výrobních provozů ve třech lokalitách. V Dolním Bukovsku, kde sídlí také centrála společnosti, je cihlářská výroba, výroba stropních konstrukcí, výroba roletových překladů a výroba cihelných komínů. V Hevlíně u Znojma jsou dva výrobní závody na kompletní cihlářský sortiment a v Libochovicích nedaleko Prahy je cihelna a panelárna.

Společnost je největším českým výrobcem cihlářského zboží. Vyrábí a dodává komplexní cihelný systém pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou tepelně-izolační cihelné bloky pro obvodové zdivo, cihly pro nosné, příčkové a akustické zdivo, keramické stropy a překlady, nosné překlady pro venkovní rolety a žaluzie, keramické stropní panely, cihelné komíny, cihelné obkladové pásky a nepálené cihly.