Fermacell organizuje v Nitře konferenci Systémová řešení pro konstrukce na bázi dřeva

28. 03. 2011 | Tisková zpráva

V pátek 15. dubna 2011 proběhne na výstavišti Agrokomplex v Nitře v přednáškové místnosti M1 celodenní konference „Systémová řešení pro konstrukce na bázi dřeva“, pořádaná společností Fermacell GmbH ve spolupráci s firmami STEICO, VESPER FRAMES, Archdesign, VP Architects a TERMO + SK.

Konference představí využití materiálů Fermacell v praxi

Obsahem konference budou informace o systémových řešeních pro konstrukce na bázi dřeva s materiály FERMACELL včetně zkušeností z praxe, představeny budou zajímavé projekty na bázi dřeva, difuzně otevřený kontaktní zateplovací systém Termo+Diffu, pasivní domy z materiálů STEICO a bezpapírový koncept pro návrh a projektování dřevostaveb.

Účast na konferenci, která je určena výrobcům dřevostaveb, projektantům a odborné veřejnosti, je bezplatná pozvánka slouží i jako vstupenka na výstaviště v Nitře, kde v té době bude probíhat komplex výstav DOMexpo – Gardenia – Bonsai Slovakia – Ezoterika od A-Z a Zdravie-krása-relax.

V rámci 6. ročníku komplexní stavební výstavy DOMexpo se uskuteční i 3. ročník samostatné sekce věnované dřevostavbám „Postav si svoj DrevoDOM“, jejíž součástí je také konference Fermacell. Vznik samostatné sekce, orientované na stavby ze dřeva, nízkoenergetické a pasivní domy, vyplynul ze stoupajícího zájmu veřejnosti o nové trendy ve výstavbě domů.