Fermacell: Nová sekce webových stránek věnovaná výtahovým šachtám

09. 09. 2011 | Tisková zpráva

Od začátku září je na webových stránkách společnosti Fermacell dostupná nová sekce, která je věnována opláštění výtahových šachet sádrovláknitými a cementovláknitými materiály FERMACELL.

Výhody použití opláštění výtahových šachet systémem FERMACELL jsou zřejmé – jedná se o certifikovaný systém pro výtahové šachty se 40letou zkušeností v suché výstavbě, který umožňuje rychlou a flexibilní montáž a jehož součástí je rozsáhlý servis a odborné poradenství. Majitelé ocení životnost, bezpečnost a ekonomickou efektivnost systému, obyvatelé a uživatelé domu zejména prvotřídní vzhled nové výtahové šachty.

Na adrese http://www.fermacell.cz/cz/content/oplasteni-vytahovych-sachet.php najdou zájemci nejen obecný popis opláštění výtahových šachet systémem FERMACELL a všeobecné požadavky, ale i technologický postup montáže, detaily řešení, výhody, fotogalerii a přehled doporučených realizačních firem, které rekonstrukci či realizaci nové výtahové šachty pomocí systému FERMACELL zajistí.