Daikin začíná exkluzivní partnerský program pro vybrané instalační společnosti

19. 06. 2013 | Komerční sdělení

Praha, červen 2013. Daikin, celosvětová jednička na trhu klimatizací, nedávno spustila partnerský program nazvaný „Home C°mfort Expert“. Tento program ustanovuje Daikin odborníky, Home C°mfort Experty, pro rezidenční trh. Tito partneři byli podrobeni přísnému výběrovému řízení a jsou odborníky na Daikin produkty a technologie.

Daikin vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní klimatizační systémy již více než osmdesát let. Během této doby se firma etablovala jako lídr na trhu prostřednictvím inovativních technologií chlazení a vytápění. Výroba v Japonsku av Evropě zaručuje nejvyšší úroveň spolehlivosti, která je zajištěna přísnou kontrolou kvality.

Jednotky Daikin jsou vysoce energeticky účinné, velmi tiché, snadno ovladatelné a vytváří komfortní pocit uvnitř všech domovů. Široká škála výrobků nabízí ideální řešení pro každé umístění a použití. Přes obchodní partnery Daikin je zaručena vysoká kvalita a spolehlivost, ze které profitují jak instalační firmy, tak koncoví zákazníci. A proto je know-how partnerských firem nesmírně důležité, firmy jsou tak schopné zajistit kompetentní a profesionální poradenství. Z tohoto důvodu, Daikin podporuje partnerské společnosti ještě více tím, že zavádí partnerský program s názvem Home C°mfort EXPERT (HCE).

Společnosti, které nesou toto označení, jsou plně obeznámeny s Daikin produkty a technologiemi. Ve svých showroomech můžou ukázat většinu relevantních Daikin jednotek pro rezidenční využití a jsou zvány na různá školení a semináře, která zvyšují jejich odbornost. Navíc se tito Home C°mfort Experti můžou kdykoliv opřít o silnou technickou podporu Daikin a získávají speciální obchodní a záruční podmínky, ze kterých mají koncoví zákazníci přímé benefity. Daikin těmto partnerským společnostem nabízí také praktickou podporu v komunikace se zákazníky.

To znamená, že označení Daikin Home C°mfort Expert je vyjádřením nejvyšší odbornosti a díky němu se prokazuje způsobilost a profesionální poradenství ve všech oblastech klimatizačních zařízení Daikin. Pro instalační společnosti a koncové zákazníky je tak cennou pomůckou pro výběr správného dodavatele v realizaci optimálního řešení pro inviduální potřeby vnitřního prostředí. Pan Hrvoje Krapanić, výkonný ředitel Daikin Česká republika je hrdý na to, že se tento program spouští také v České republice: „Jsme jednou z prvních zemí, kde byl zahájen partnerský program Home C°mfort Expert. S ním jsme také začali nový a jedinečný vztah mezi vybranými distribučními partnery a Daikinem. Tento vztah je založen na otevřeném a spolehlivém partnerství, společném porozumění businessu a jednom společném cíli: spojit výbornou kvalitu produktů Daikin s dokonalým know-how a kvalitou služeb společností provádějící instalaci a překročit tak očekávání našich zákazníků.“

DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE – CZECH REPUBLIC, spol. s r.o.

Pobřežní 3 186 00 Praha 8

www.daikin.cz