Cihly online v novém kabátě

12. 05. 2011 | Tisková zpráva

Novou podobu internetových stránek spustila začátkem května společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Na adrese www.heluz.cz nyní zájemci naleznou kromě množství nových informací také aplikace, které jim pomohou s výběrem správného materiálu či dodavatele.

Nový web HELUZ: Přehlednost a jednoduchost především

Koncept stránek byl navržen dle nejnovějších poznatků tak, aby bylo zajištěno co nejefektivnější a nejjednodušší vyhledávání informací, které návštěvník požaduje. Nově zpracovaný design tak přináší mnohem přehlednější nabídku produktů a služeb, novinka v podobě Interaktivní mapy nabízí snadný a rychlý výběr prověřené stavební firmy, stavebnin či projekční kanceláře v uživateli zvoleném kraji či okrese.

Rubrika Chci stavět pomůže s rozhodováním při výběru materiálu, domu nebo realizační firmy. V sekci Služby je uživatelům k dispozici i několik užitečných formulářů a aplikací, jako např. formulář pro zadání zpracování cenové nabídky, nabídka služeb statika, zpracování průkazu energetické náročnosti budov a požárně bezpečnostního řešení atd. Projektanti mohou využít aktualizovaný výpočtový software na statiku HELUZ stěna a pilíř knihovny pro grafické programy ArchiCad, Revit, Allplan.

Nový web je prozatím dostupný v českém jazyce, ostatní jazykové mutace budou spuštěny v průběhu letošního roku.