Bohemia Energy nezdraží elektřinu

05. 12. 2011 | Tisková zpráva

Bohemia Energy na rozdíl od ostatních dodavatelů elektřinyod 1. 1. 2012 nezvýší ceny elektřiny. Díky tomuto rozhodnutí je Bohemia Energy od Nového roku nejlevnějším dodavatelem elektřiny v ČR.

Bohemia Energy nechává v platnosti dosavadní ceníky

Zatímco ostatní dodavatelé hlásí zdražení od 3,6 do 8 procent, pro naše zákazníky budou i nadále platit dosavadní ceníky. Nechtěli jsme zákazníkům nadělit pod stromeček zdražení, protože víme, že v zimě je každý měsíc dražších energií citelně znát,“ říká jednatel Bohemia Energy Ing. Jiří Písařík.

Zachovat stejné ceny můžeme díky úspěšným nákupům elektřiny na burze v uplynulém období. Nakupovali jsme za výhodnějších podmínek než třeba ČEZ, protože jako alternativní operátor můžeme nakupovat flexibilněji a využívat k nákupu především ta období, kdy dojde k výkyvu cen směrem dolů. Navíc se nám daří dále zefektivňovat fungování firmy,“ vysvětluje Jiří Písařík.

Produkt Garance: Záruka nižších cen energie

Začíná se podle něj také projevovat úspora z rozsahu: jako již zavedený dodavatel má BEE natolik velké portfolio zákazníků, že se firmě daří lépe dojednávat ceny a déle je držet. „Případné zvýšení cen v průběhu roku 2012 sice vyloučit nemůžeme, bude záležet na vývoji spotřeby u našich zákazníků a na vývoji cen na energetické burze. V každém případě však dodržíme podmínky záruky nižších cen, které jsou součástí našeho produktu Garance,“ dodává Jiří Písařík.